Faqe Interneti

Ndërtoni sot një faqe interneti për biznesin tuaj

Imazhi dhe prezenca juaj online tashmë është detyrim.

Adresa emaili për biznese

Email profesional/zyrtar per biznesin tuaj!
Ofrojmë rregjistrimin e emaileve zyrtare me emrin e biznesit tuaj ( psh info@biznesijuaj.com/al ).
Ju mund të vazhdoni të përdorni emailin tuaj egzistues pa humbur asgjë!
[]
1 Step 1
Emriemri juaj
Telefonnumri i telefonit
Emri i biznesit
Sa adresa emaili ju duhen?
A keni një faqe interneti?
Shkruani këtu më shumë detaje rreth adresave të email që dëshironi
0 /
Previous
Next

Faqe Interneti përmes platformës WordPress

Responsive Web Design Studio

Një faqe interneti që duket mirë në cdo pajisje ( desktop, laptop, tablet, telefon ) është një domosdoshmeri. Nëse faqja juaj nuk është responsive, kjo mund të dëmtojë imazhin tuaj, sjell më pak trafik në faqe, dhe sigurisht më pak klientë.

Ne do të bëjmë të mundur që faqja juaj të duket shumë mirë në cdo platformë. Do të rregullojme cdo design, cdo element, dhe do të bëjmë të mundur që gjithcka të jetë perfekte para publikimit të faqes.

Zgjidhje për bizneset e vogla

Jeni nje biznes i vogel dhe nuk mund te perballoni nje faqe interneti te shtrenjte?

Ne kemi nje pakete speciale per ju

Web Design & Development

Ne mund të ndërtojme një faqe interneti nga zero deri në publikimin e një faqe interneti profesionale.

Adresa emaili për biznese

Për imazhin tuaj, dhe profesionalizmin në gjithmonë sugjerojmë të përdoren adresa emaili zyrtare.

Statistika

Monitorim i faqes dhe trafikut të visitorëve, raportim cdo muaj ose në perioda të tjera.

E keni tashmë një faqe interneti?

Mirëmbajtje për faqen tuaj

Mos e braktisni faqen pasi e ndërtoni!
Përmirësim i vazhdueshëm = rezultate më të mira

03Ndryshime në përmbajtje & design
Nga ndryshimet e vogla deri ne ri-dizenjimin e komplet faqes.

03Përmirësim i sigurisë

Firewall & Backup periodik i faqes

03Shpejtësia & Performanca

Përmirësim i shpejtësisë së faqes dhe renditjes në Google.

Faqe Interneti

Disa nga shërbimet tona

Ne kemi më shumë se 12 vjet eksperience në ndërtimin e faqeve të internetit për biznese.

Rregjistrim Domaini

Zgjidhni emrin tuaj dhe sapo bete hapin e pare drejt prezences suaj online.

Host

Ne punojme me nje nga kompanite me te mira per web hosting. Cpanel i perfshire per cdo user.

Emaile

Krijoni adresen tuaj te emailit, duke perdorur emrin tuaj. Cmimet duke nisur nga 39.99€/vit

Ndertim faqe interneti

Ne kemi më shumë se 12 vjet eksperience në ndërtimin e faqeve të internetit për biznese.

Website Security

We take care of our website security issues and make them safe for you.

Analizim te dhenash

Using Google Analytics we monitor website visits, clicks and create monthly reports.

Google Maps&Business

Put your business to Google Maps and create & manage a business profile.

Online Menu

Menu online per lokale dhe restorante

Ofertë e limituar

Doni të krijoni blog-un tuaj?

Doni të krijoni një blog personal dhe nuk dini si të nisni? Ne kemi një zgjidhje për ju dhe do ju kushtojë vetëm 6€/month . Në ofertë përfshihen :

Domain Name

Rregjistrimi dhe konfigurimi i domain

Host

Hosti është serveri ku blogu juaj do të qëndrojë.

Email

Adresë emaili për blogun tuaj
[]
1 Step 1
Emriemri juaj
Telefoni
Web:
Zgjidhni shërbimin per te cilin jeni te interesuar :
Me shume detajemore details
0 /
Previous
Next

Stay tuned.

facebookinstagram